Kotitalo on nyt koko taloyhtiön ajankohtaismedia

Kotitalo on nyt koko taloyhtiön asumisen ajankohtaismedia, joka edistää osakkaiden ja asukkaiden ymmärrystä taloyhtiöasumisen asioista. Kotitalo kertoo, mitä isännöinti tekee, ja sen tarkoitus on helpottaa niin isännöinnin kuin taloyhtiöissä asuvien arkea.

Verkkolehden uudistuksen myötä myös Kotitalon tilausmalli päivittyi. Muutos tulee voimaan vuoden 2020 alusta ja siitä kerrotaan kaikille Kotitalon tilaajille ensi vuoden ensimmäisessä lehdessä. Jatkossa Kotitalon tilaus on koko taloyhtiölle, jolloin laadukkaista asumisen sisällöistä hyötyvät hallituksen lisäksi kaikki osakkaat ja asukkaat.

Taloyhtiötilauksella taloyhtiön osakkaat ja asukkaat saavat lukuoikeuden uudistuneeseen kotitalolehti.fi-verkkolehteen ja hallitus vuoden paperilehdet, 8 numeroa. Osakkaat ja asukkaat saavat avaimet verkkolehteen tekemällä taloyhtiökoodilla käyttäjätunnukset kotitalolehti.fi:ssä.

Käyttäjätunnuksia pääsee tekemään talvella 2020. Taloyhtiökoodi löytyy jokaisen paperilehden takakannesta osoitteen yläpuolelta. Tarkemmat ohjeet tunnusten luomiseksi löytyvät Kotitalo-lehdestä, kun palvelu otetaan käyttöön.

Kotitalo-printtilehti on isännöinnin asiakaslehti ja tarjolla kaikkien Isännöintiliiton jäsenyritysten asiakkaille ja muille taloyhtiöasumisesta kiinnostuneille.

Artikkeli Kotitalo on nyt koko taloyhtiön ajankohtaismedia julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.