Helmikuun Kiinteistölehti pohtii palvelujen muotoilua

Isännöinti ja kiinteistönhuolto ovat palveluita, joihin tuhannet kerros- ja rivitalojen asukkaat turvautuvat päivittäin – usein sitä huomaamatta. Palvelumuotoilu ja yhdessä kehittäminen parantavat arjen palveluita entisestään.

Pian postiluukustasi putoaa Suomen Kiinteistölehden helmikuun numero. Isännöinnin palvelumuotoilusta ja kiinteistönhuollon toiminnanohjauksesta kertovat Mervi Ala-Prinkkilän artikkelit.

Yhtiökokouksiin alkavat jo valmistautua niin taloyhtiöiden hallitukset, isännöitsijät kuin toivottavasti myös osakkaat. Perustietoa aiheesta antaa artikkeli Kohti hyvää yhtiökokousta. Samaa aihetta havainnollistaa myös helmikuun Infografiikka.

Uuteen kerrostaloon muuttaminen ja sen vuositarkastus ovat tarkkaa puuhaa. Mitä kaikkea osakkaiden ja tuoreen hallituksen on huomioitava? Tästä kertoo Jukka Sirenin artikkeli Uudiskohteiden tarkastukset.

Lasten leikkipaikat ja aikuisten ulkokuntoiluvälineet on hyvä sijoittaa riittävän etäälle toisistaan, etteivät lapset kiipeile aikuisten leuanvetotangossa ja satuta itseään. Toki myös aikuisten laitteille on nykyisin EU-standardi, kertoo asiantuntija Esa Junttila.

Toistuvat vesivahingot saivat muusikko ja tuottaja Harri Anderssonin lähtemään mukaan taloyhtiön hallitustyöskentelyyn. Hän rohkaisee siihen muitakin – ei siihen kiinteistö- tai rakennusalan koulutusta välttämättä tarvita!

Nämä ja monet muut mielenkiintoiset ja ajankohtaiset aiheet löydät taloyhtiöiden oman lehden, Suomen Kiinteistölehden tuoreimmasta numerosta. Digiversion lehdestä voit lukea jo nyt.

Artikkeli Helmikuun Kiinteistölehti pohtii palvelujen muotoilua julkaistiin ensimmäisen kerran Kiinteistölehti.